WandaPszichológus

, ,

Rapid E-mail Tanácsadás

35 

Úgy érzi, hogy olyan problémája van, melyet pontosan meg tud fogalmazni, mely kézzel fogható, és melyre azonnal megoldást szeretne?

Fontosnak érzi, hogy konzultáljon egy pszichológussal arról a nehézségről, ami megbonyolítja a mindennapjait, de nem meri, nem akarja felfedni magát?

Akkor megnyugtatom önt, hogy nagyon jó helyen jár, hiszen Rapid E-mail Tanácsadásomat az olyan problémák megoldására hoztam létre, melyek megoldásához elegendő lehet egy-két levélváltás.

Mindannyiunknak vannak olyan mindennapos problémái, gondjai, melyek megoldásához sokszor elegendő egy támogató e-mail vagy egy bíztató gondolat, mely új megvilágítást ad, más nézőpontot mutat, így segít megoldani az önt terhelő gondot.

Ne hagyja, hogy a könnyen megfogalmazható, könnyen beazonosítható problémák nagyobb baj okozói legyenek, írjon nekem még ma, hogy közösen tegyünk az Ön boldogságáért. A megoldás az Ön kezében van.

Ne féljen tenni önmagáért: írja le e-mailben mi nyomasztja, mi bántja Önt! Kérjen tőlem segítséget e-mailben! Biztosítom és garantálom a teljes diszkréciót!

Hogyan zajlik a Rapid E-mail Tanácsadás?
Szakszerű segítséget kap tőlem 2 levélváltás erejéig, ez azt jelenti, hogy az Ön részéről is 2 levél érkezhet, és részemről ezekre 2 válaszlevelet fog kapni.

A Rapid E-mail Tanácsadás mindig privát levélváltás, melyet Ön teljes inkognitóban írhat meg, nem kell a kilétét felfednie előttem.

Konkrét problémáját tartalmazó levelére 1 napos határidővel választ adok levél formában.

Az Ön problémájára, az Önt érintő gondra teljes mértékben személyre szabott választ írok.

Mindig, minden körülmények között pszichológusi professzionális segítséget fog kapni a részemről.

Biztosítok Önnek további konzultációs lehetőséget, amennyiben a probléma mélyebben rejlő okokra vezethető vissza, és hogy az út, amin elindul támogatva legyen általam.

Felhasználható: vásárlástól számított 1 hónapig!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rapid E-mail Tanácsadás” értékelése elsőként
Select your currency
EUR euró