WandaPszichológus

, , ,

Hogyan őrizhetjük meg a nyugalmunkat, és válhatunk jobb anyává? – online tréning

47 

A mindennapok rohanása, a gondok, a rengeteg tennivaló, a világban zajló folyamatok, az én-idő hiánya miatt rengeteg stressz ér minket, ami a lehető legrosszabbat is előhozhatja belőlünk olykor. Ez nem könnyű, és gyakran eszünkbe juthat, hogyan őrizhetjük meg a nyugalmunkat, hogyan tudunk jobb szülővé, anyává, apává válni!?

Ezek a gondolatok, intenzív érzések legfőképpen a nőket és édesanyákat érintik, akiknek nincs lehetőségük vagy nagyon kevés, kiszakadni a mindennapok stresszhelyzetéből. A kiszámíthatatlanság, a kialvatlanság, a fáradság, a napi gondok, a gyermeknevelés nehézségei pedig még további stresszfaktornak számítanak. Márpedig ha valaki stresszes, sokszor rosszul reagál egy-egy helyzetre, felcsattan, türelmetlen lesz családjával, gyermekeivel szemben.

Nehezebb türelmesnek lenni, és türelmet sugározni a környezetünk felé ilyen esetekben.

Ahhoz, hogy nyugodtak tudjunk maradni minden élethelyzetben, megértsük a gyermekeinkben zajló érzéseket, folyamatokat, el tudjuk simítani a rendszeres veszekedéseket, civakodásokat és aggodalmainkat, félelmeinket is félre tudjuk tenni, néha kell egy kis segítség. Ráadásul nem könnyű, hogy mindezek mellett mindig érzelmileg is elérhetőnek kell lennünk, egy biztos pontnak, támasznak. számukra. Egyedül nagyon nehéz megküzdeni mindezekkel. Fel kell tudni ismerni, hogy valami nem kerek, ahhoz, hogy változtatni is tudjunk rajta.

Hogyan őrizhetjük meg a nyugalmunkat oktatóanyag célja, hogy támogatást nyújtson a szülők részére a saját nyugalmuk megőrzéséhez és a stresszes helyzetek higgadt kezeléséhez. Tréninganyagaimban foglalkozom a szülő érzéseivel, de a gyermekben zajlóakkal is, hiszen akkor tud valaki igazán jó szülő lenni, tudatosabb, ha tudja, miért mond folyton nemet, mitől fél a csemete, mik azok a helyzetek, melyek generálják a feszültséget.

Családterápiás szemléletemmel, eszköztáramból merítve célirányos feladatokkal, segítek megtalálni azokat a sarkalatos pontokat, melyek átdolgozásával, újragondolásával jobb anyává válhat mindenki.

A szemléletváltás a cél, hogy másképp lépjen be a szülő a stresszhelyzetekbe, megértse a dolgokat, és hozzáállás-változtatást eszközölni. A plusz tudás birtokában máshogyan értékelje ki a helyzetet és máshogyan tudjon reagálni, a megszokottal szemben. A folyton előjövő, ismétlődő konfliktusok kezelése fontos! Az itt felkínált technikák segítséget nyújtanak, a stresszhelyzetekkel való megküzdéshez és praktikus gyakorlatokkal, tippekkel szolgálok a gyermekek támogatásához is.

Aki úgy érzi, szeretne változtatni önmagán, türelmesebb lenni, meg szeretné érteni a gyermekében zajló folyamatokat, elkerülni a mindennapossá váló hangos szót, veszekedést, vitát, problémákat, annak szól ez a tréning!

Egyéni tempóban lehet haladni a tananyaggal.

A változásban további segítséggel is szolgálhatok annak, aki úgy érzi, hogy nem elegendő az online kurzus.

ONLINE PSZICHOLÓGIAI KONZULTÁCIÓ keretein belül személyre szabottan tudunk dolgozni a hozott problémákon, a kívánt célok elérésén.

Online tanfolyamom az alábbiakat tartalmazza

  10 oldalas füzet, mely 8 leckén keresztül családterápiás módszerekkel, feladatokkal segítelek megtalálni azokat a sarokpontokat, melyek átdolgozásával, újragondolásával jobb anyává válhat mindenki saját maga és így gyermeke(i) számára
  8 részből álló hanganyag, mely a füzet témájához kapcsolódóan segít az elindult önfejlődési folyamatban

   Ajándék, meglepetés E-BOOK jár minden tréninghez!

Lépjünk a változás útjára, legyünk türelmesebbek, családunk, kapcsolataink pedig legyenek jóval kiegyensúlyozottabbak!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hogyan őrizhetjük meg a nyugalmunkat, és válhatunk jobb anyává? – online tréning” értékelése elsőként
Select your currency
EUR euró