WandaPszichológus

Külföldre költözés – egyéni online konzultáció (50 perc)

19900 Ft

Az ember ezer szállal kötődik a szülőhelyéhez. Ám van, amikor úgy érzi, így nem tud méltón élni, és döntésre kényszerül, kénytelen elhagyni az anyaországát egy könnyebb, szebb, kiszámíthatóbb jövő reményében.
Gazdasági indíttatásból? Kalandvágyból? Szebb jövő reményében? Vagy mindegyik eshetőség miatt, együttesen…
Rengeteg indíttatásból válthat valaki országot, költözhet külföldre. Azt tapasztalom, hogy sokaknál lassan telik be a pohár és utólag meg tudják fogalmazni, melyik volt az a bizonyos utolsó csepp.
Vállalkozónők sokasága ellehetetlenedett a KATA hirtelen megszüntetése miatt, de ide sorolhatjuk a sokszorosára növő energiaárakat, a munkanélküliséget, a megalázóan alacsony fizetéseket is. Érthető, ha valaki úgy dönt, új életet kezd, valahol máshol. Viszont a költözésnek millió vetületét meg kell nézni, mielőtt végérvényesen döntenénk. Komoly dilemmákat okozhat, a „menni, vagy maradni”!
Ha most jött el az a pont, amikor úgy érzi, jobb lenne külföldre költözni, de millió kérdése van, és kétségei, valakivel szívesen megbeszélné a külföldre költözéssel kapcsolatos kérdéseit, dilemmáit, állok a rendelkezésére! Keressen meg bátran!
Eddig is sokan kényszerültek emigrálni a történelem folyamán és van az a réteg, aki felvállalja, hogy más, jobbnak ítélt jövőt szeretne biztosítani családjának, gyermekeinek. Van, ami egy idő után nehezen vagy nem tolerálható tovább és ekkor érdemes elindulni, felkutatni a lehetőséget, lépni. Nem szégyen ez! Viszont nem könnyű!
Akár most készül váltásra, szeretne külföldre költözni, akár egy ideje már a hazájától távol él, néha szüksége lehet szaksegítségre, megerősítésre, támogatásra. Egy olyan emberre, aki meghallgatja.
A világ minden tájáról, 24 országából évek óta olvassák rendszeresen az írásaimat és veszik igénybe a tanácsadásom. A Külföldi Anyák csoportom, több mint 2600 tagot számlál. 15 év pszichológiai tanácsadás és párterápiás szakmai tapasztalatával, több mint 10 év külföldön töltött “saját élményével” segíthetem.

Egyéni online pszichológiai konzultáció

   50 perc
  biztonságos környezetben: online

Felhasználható: vásárlástól számított 1 hónapig!

Keressen bátran, ha elakadt, dilemmában van, fél, tanácstalan, nem tud dönteni, mi lenne a legjobb, ön és családja számára! Esetleg már külföldön él, és nincs kivel megbeszélni a gondjait, bajait, szívesen meghallgatom, segítek!
A konzultációs alkalom megrendelése után azonnal küldöm az időpontfoglalómat és online terápiás szobám címét.

Egyéni konzultációm során mindig Ön van a fókuszban.

Keressen, ha szeretné az Önt nyomasztó gondokat, problémákat megoldani.

*Az ülés lemondását legkésőbb az időpont előtt 24 órával előre jelezze. Az elmaradt ülés lehetőség szerint bepótolható, ehhez személyes egyeztetés szükséges. A 24 órán belüli lemondás esetén a kliens a következő ülés előtt 3 munkanappal köteles kifizetni az elmaradt ülés árát, amiről minden esetben díjbekérőt kap, illetve levonódik az alkalom a megvásárolt csomagból.
Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott kényszerítő körülmény miatt marad el a konzultáció.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Külföldre költözés – egyéni online konzultáció (50 perc)” értékelése elsőként
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró