WandaPszichológus

Szülőkonzultációk

 

Sokat gondolkodunk gyermekeink sorsáról, de keveset foglalkozunk a boldogságukkal, pedig a sikeres felnőtt lét záloga a boldog gyermekkor.

A szülők rendszerint akkor fordulnak segítségért, amikor gyermeküknél a következő negatív változásokat veszik észre: egyes gyermekek lelki megterhelődése pszichoszomatikus tünetekben, míg másoknál magatartási-, vagy tanulási problémákban mutatkoznak meg.

Tapasztalatom, meggyőződésem, hogy a gyermekek legnagyobb segítője a szülő, így egy probléma megjelenésénél még elegendő lehet, hogy csak a szülőkkel találkozom, amikor is átbeszéljük a gyermek családi körülményeit és jelenlegi problémáját, majd „finomhangoljuk” a szülők és a gyermek kapcsolatát, valamint a szülőknek a gyermek viselkedéséhez, tüneteihez való viszonyulását.

Ezt követően rendszeres szülőkonzultációk során tudunk haladni a problémamegoldásban. Amennyiben szükséges, gyermekpszichológust is keresünk vagy családterápiás lehetőséget, illetve a gyermek fejlesztési folyamatát követjük, szupportáljuk.

Megoldásközpontú, vezetett segítő beszélgetések, konzultációk formájában nyújtok családterapeutaként segítsèget egészen felnőttkorig a szülőknek a gyermekek fejlődésével, gondozásával, nevelésével kapcsolatban, valamint a család életében, a gyermekre is kiható, egy-egy adott élethelyzet több szempontú körbejárásához, minél gyengédebb és hatékonyabb megoldásához.

A folyamat lépései a konzultáció során

1. lépés – Problémafeltárás, helyzetelemzés

2. lépés – Konzultációs célkitűzések

3. lépés – Erőforrások, szükségletek feltárása

4. lépés – Konstruktív, új megoldások és gyakorlatba ültetésük

Ne várjon tovább, várom jelentkezését, segítek, hogy gyermekével boldogabb szülő és gyermek kapcsolatot éljen meg, gyermeke pedig kiegyensúlyozottabban fejlődhessen!

Külföldön élő Magyar Nők Online Pszichológusa

Abban segítek Önnek, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet élje, amiről mindig is álmodott.


Megérdemli és egyáltalán nem lehetetlen!

Hogyan és miben segít Wanda, mint online pszichológus?

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött kimondhatom, hogy akiben megérett a változtatás igénye, az szakmai, pszichológusi segítséggel képes változtatni, változni, képes életét jó irányba terelni azért, hogy boldoggá válhasson, és azt az életet élje, melyet mindig is szeretne.

Azok a kérdések és problémák, amelyekkel klienseim megkeresnek, ugyanannyira változatosak, mint ők, maguk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tudjuk, mi az a gond, probléma, mely nyomasztja a lelkünket, megnehezíti mindennapjainkat, stresszt okoz hétköznapjainkban. Sokszor azonban magunk sem tudjuk, hogy mi lehet az a háttérben meghúzódó stresszforrás, probléma, amely miatt leblokkolunk, amely meggátolja sikerességünket akár a családi életünkről, akár a vállalkozásban betöltött életünkről beszélünk.

Az egyéni kliensekkel folytatott munkám során is a család- és párterápiás rendszerszemlélet tartom irányadónak. Az egyéni konzultációk során a problémát a kezdetektől közösen felgöngyölítjük, és az egész embert nézzük, a kapcsolódásait családtagjaihoz, nem csak az adott problémát. Természetesen a módszereket attól függően alakítjuk, hogy mit igényel Ön, mint páciens, és mi maga a megoldandó probléma.

Pszichológusként emellett abban tudom támogatni, hogy új szempontokból, nézőpontokból segítek megvizsgálni bizonyos helyzeteket, kapcsolódásokat, hiedelmeket, problémákat.

„Úristen Wanda! Hogy mi mindenben segített? Egy mondatban összefoglalva együtt hegyeket mozgatunk meg 🙂 Részletezve pedig: – GYES után fel kellett mondanom egy olyan munkahelyen ahova visszavártak is nagyon szerettem. Mindenképpen szuper hely volt, csak elköltözött sokkal messzebb ahol volt és nem tudtam ovis gyermek mellett vállalni a napi 5 óra utazást. Lelkileg megterhelt, hogy kikerülök a munkaerőpiacra kisgyermekkel. Az eredmény: anyagilag nagyon kedvező közös megegyezés (10 hónapig még kaptam fizetést), isteni munkahely megtalálása – angol középfokú nyelvvizsga letétele (10 évig tanultam angolul és hatalmas gát volt bennem) – újabb munkahelyváltás 3 év után, sokkal kvalifikáltabb poziba (itt is anyagilag kedvező volt a közös megegyezés) – jelenleg válás folyamata – a fenti mérföldköveken kívül rájöttem mennyire hasznos az a mondat: és akkor mi van? (Ez a mindenre ráfeszülésemre vonatkozik). Megtanultam, hogy hiba százalékkal számolni kell és rohadtul nem vagyunk tökéletesek 🙂 Kimondhatatlanul sokat köszönhetek Wandának.”

Fontos, hogy tudja NINCS EGYEDÜL, nem kell egyedül megbirkóznia az Önt gyötrő gondolatokkal, problémákkal!

Büszke vagyok ügyfeleimre, mert nekik már sikerült!

Merítsen erőt Ön is a tapasztalataikból!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot és kérjen időpontot még ma!

“Nem hiszek a véletlenekben, épp ezért – úgy gondolom – a mi találkozásunk (a virtuális térben) is egy mérföldkő volt az életemben. Valószínűleg kilábaltam volna a párkapcsolat lezárásából, amivel anno küzdöttünk…de nem mindegy, hogyan, mennyi idő alatt és legfőképpen, hogy mi marad utána a szívemben-lelkemben. Azóta is szeretettel gondolok Önre, ahogy végigvezetett azon a göröngyös úton… Stabil lettem lelkileg, szívügyileg…magabiztossá váltam és a legnagyobb szó, (szó szerint is és átvitt értelemben is) a “NEM”. Most már tudok “nemet” mondani, nem érzem magam (ki)használva, rengeteg energiám szabadult fel ezáltal. A beszélgetéseink segítettek átértékelni a dolgaim, és elindultam egy olyan izgalmas felfedezőúton, amit úgy hívnak: önértékelés és önismeret. Köszönöm kedves Wanda…mindent! Szeretettel: Titanilla”
Titanilla, 48 éves, művész, ékszerész
„Wandához több pszichológust követően kerültem egy barátnőm által, aki szintén ugyanabban az anglilai városban él, mint én. Nagyon megörültem, hogy magyar online pszichológusom lesz, mert az előző angol pszichológus is jó volt, de Wanda pontosan értette amiről beszélek és sajnos volt mit feldolgoznom a gyerekkorom kapcsán is. Még úton vagyok, de sikerült megértenem, hogy miért találtam mindig magam bántalmazó kapcsolatokban. Wanda velem volt, amikor végre kiléptem most az utolsóból. Nagyon hálás vagyok, mert egyedül nagyon nehezen ment volna. Úgy érzem, minden egyes beszélgetés után ráébredtem valamire. Csak ajánlani tudom bárkinek, aki esetleg elvesztette volna önmagát menet közben.”
Klaudia 32 éves

Mintha letettem volna bizonyos terhet…

Amiről minden hosszabban hozzám járó kliensem beszámol menet közben: egyfajta megkönnyebbülés érzése, “mintha letettem volna bizonyos terhet”, és a megváltozott gondolkodás, helyzetekre történő reagálás. Sokszor kapom azt a megerősítést is, hogy végre valaki privát személyként és szakértőként is képben van a külföldi lét speciális kihívásaival és hogy mennyire hasznos a párterápiás és családterápiás tudásom, tapasztalatom.

Egy folyamatról beszélünk, melyet mindenki máshogy él meg természetesen, de a cél mindig ugyanaz, hogy

JOBB ÉS KÖNNYEBB LEGYEN!

Konzultációk

Online tréningek

Select your currency
EUR euró