WandaPszichológus

Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

Áttekintés
Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 30 napig érvényes. Ha 30 nap telt el a vásárlás óta, nem tudunk teljes visszatérítést vagy cserét ajánlani.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Az eredeti csomagolásban is szerepelnie kell.

Többféle áru mentes a visszaküldés alól. A romlandó áruk, például élelmiszerek, virágok, újságok vagy magazinok nem küldhetők vissza. Nem fogadunk el olyan termékeket sem, amelyek intim vagy egészségügyi termékek, veszélyes anyagok, vagy gyúlékony folyadékok vagy gázok.

További vissza nem térítendő termékek:

Ajándékkártya
Letölthető szoftvertermékek
Néhány egészségügyi és testápolási cikk
A visszaküldéshez nyugtára vagy vásárlást igazoló dokumentumra van szükségünk.

Kérjük, ne küldje vissza a vásárlást a gyártónak.

Vannak bizonyos helyzetek, amikor csak részleges visszatérítés jár:

Könyv nyilvánvaló használati jelekkel
CD, DVD, VHS szalag, szoftver, videojáték, kazettás szalag vagy megnyitott bakelitlemez.
Bármely elem nem eredeti állapotában, sérült vagy hiányzó alkatrészek vannak, amelyek nem a mi hibánkból származnak.
Minden olyan tétel, amelyet a kiszállítás után több mint 30 nappal visszaküldenek
Visszatérítések
Miután megkapta és megvizsgálta visszaküldését, e -mailben értesítjük, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. Emellett értesítjük Önt a visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról.

Ha jóváhagyják, akkor a visszatérítést feldolgozzuk, és bizonyos napokon belül automatikusan jóváírást alkalmazunk hitelkártyájára vagy eredeti fizetési módjára.

Késői vagy hiányzó visszatérítések
Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját.

Ezután lépjen kapcsolatba a hitelkártya -társaságával, eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítést hivatalosan közzéteszik.

Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. Gyakran van némi feldolgozási idő a visszatérítés feladása előtt.

Ha mindezt megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: {email address}.

Eladó tételek
Csak a normál árú tételeket lehet visszatéríteni. Az eladott tételeket nem lehet visszatéríteni.

Cserék
Az elemeket csak akkor cseréljük ki, ha hibásak vagy sérültek. Ha ugyanarra a termékre kell cserélnie, küldjön nekünk egy e -mailt a (z) {email address} címre, és küldje el a következő címre: {fizikai cím}.

Ajándékok
Ha az elemet ajándékként jelölték meg, amikor megvásárolták, és közvetlenül Önnek szállították, akkor ajándékutalványt kap a visszatérés értékére. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha az elemet nem jelölték meg ajándékként vásárláskor, vagy az ajándékozó kiszállította a megrendelést, hogy később átadhassa Önnek, akkor visszatérítést küldünk az ajándékozónak, és megtudják a visszaküldésről.

Szállítási visszaküldések
A termék visszaküldéséhez postai úton kell elküldenie a terméket a következő címre: {fizikai cím}.

Ön lesz a felelős a saját szállítási költségeinek kifizetéséért, ha visszaküldi a terméket. A szállítási költségek nem téríthetők vissza. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költségeit levonjuk a visszatérítésből.

Attól függően, hogy hol él, a kicserélt termék elérésének időtartama változhat.

Ha drágább tételeket küld vissza, érdemes lehet nyomon követhető szállítási szolgáltatást igénybe venni, vagy szállítási biztosítást kötni. Nem garantáljuk, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.

Segítségre van szüksége?
Visszatérítéssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk az Kapcsolat oldalon-

Select your currency
EUR euró