WandaPszichológus

Kedves Édesanya!

Online tréninganyagaimat azzal a céllal hoztam létre, hogy tudjak adni egy olyan fogódzkodót, mely a mindennapokban útmutatásként szolgálhat, ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább, nem megy, nem tudod, hogyan tovább.

A világban zajló folyamatok, a bezártság, az én-idő hiánya és a mindennapi gondok nagyon intenzíven érintenek minden nőt és édesanyát, mellyel egyedül nagyon nehéz megkűzdeni. Nehezebb ilyenkor türelmesnek lenni, és türelmet sugározni a környezetünknek is. Nem, ha a bezártságot ráadásul még nehezebben éljük meg, és nincs meg egy lehetőség, hogy kiszakadjunk a mindennapjainkból.

De van megoldás!

Online tréninganyagaim abban segít, hogyan legyél türelmesebb, illetve hogyan tudod megérteni a gyermekedben zajló érzéseket, folyamatokat, és hogyan tudsz neki érzelmileg biztos támasza lenni.

Tréninganyagaimban foglalkoznak nem csak a te érzéseiddel, de a gyermekedben zajlóakkal is, hiszen akkor igazán jó szülő lenni, ha tudod, hogy benne mik zajlanak, miért hisztis, miért mond folyton nem, miért vagy mitől fél.

Nézd meg online tréninganyagaim, olvasd el a részleteket, és kattints a rendelésre, ha úgy látod, hogy melyikre van éppen most szükséged!

Ajándék E-BOOK minden tréninghez

Hogyan őrizhetjük meg nyugalmunkat és válhatunk jobb anyává?

8 lecke | 96 óra alatt

Gyermekeink aggodalma a mi feladatunk


8 lecke | 96 óra alatt

Sikertervezés nőknek - online tanfolyam


7 lecke | 168 óra alatt

Mit tehetünk, hogy ne adjunk át gyermekeinknek rossz mintákat?

8 lecke | 96 óra alatt

Külföldön élő Magyar Nők Online Pszichológusa

Abban segítek Önnek, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet élje, amiről mindig is álmodott.


Megérdemli és egyáltalán nem lehetetlen!

Hogyan és miben segít Wanda, mint online pszichológus?

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött kimondhatom, hogy akiben megérett a változtatás igénye, az szakmai, pszichológusi segítséggel képes változtatni, változni, képes életét jó irányba terelni azért, hogy boldoggá válhasson, és azt az életet élje, melyet mindig is szeretne.

Azok a kérdések és problémák, amelyekkel klienseim megkeresnek, ugyanannyira változatosak, mint ők, maguk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tudjuk, mi az a gond, probléma, mely nyomasztja a lelkünket, megnehezíti mindennapjainkat, stresszt okoz hétköznapjainkban. Sokszor azonban magunk sem tudjuk, hogy mi lehet az a háttérben meghúzódó stresszforrás, probléma, amely miatt leblokkolunk, amely meggátolja sikerességünket akár a családi életünkről, akár a vállalkozásban betöltött életünkről beszélünk.

Az egyéni kliensekkel folytatott munkám során is a család- és párterápiás rendszerszemlélet tartom irányadónak. Az egyéni konzultációk során a problémát a kezdetektől közösen felgöngyölítjük, és az egész embert nézzük, a kapcsolódásait családtagjaihoz, nem csak az adott problémát. Természetesen a módszereket attól függően alakítjuk, hogy mit igényel Ön, mint páciens, és mi maga a megoldandó probléma.

Pszichológusként emellett abban tudom támogatni, hogy új szempontokból, nézőpontokból segítek megvizsgálni bizonyos helyzeteket, kapcsolódásokat, hiedelmeket, problémákat.

„Nagy öröm számomra, hogy ismerhetem Wandát és elmondhatom, hogy “Ő A Pszichológusom”! Már egy éve a kliense vagyok és elképesztő, hogy mennyi mindent hozott ki belőlem, visszataláltam a régi önmagamhoz és újra elkezdtem szeretni és megbecsülni magam, pedig nagyon mélypontról indultam. Az elmúlt pár évben rengeteg olyan dolgon mentem keresztül amit az ember tipikusan úgy gondol, hogy “velem ez úgysem történhet meg…” de igen… megtörténhet.. és meg is történik sajnos. Viszont elmondhatatlan sokat jelent ha közben egy olyan szakember áll mellettünk, mint Wanda! Mindig ott volt, mindig segített megtalálnom a válaszaimat, hogy hogyan tovább, mindig rendelkezésemre állt amikor krízis helyzet adódott az életemben és segített megtalálnom a kiutat még a legmélyebb kútból is. Mind szakmailag és mind emberként egy nagyon jó és különleges személyt ismertem meg benne. Szerintem minden embernek szüksége lenne egy pszichológusra, méghozzá egy pont olyanra mint Ő!”
Kata, 22 éves külföldön élő anyuka

Fontos, hogy tudja NINCS EGYEDÜL, nem kell egyedül megbirkóznia az Önt gyötrő gondolatokkal, problémákkal!

Büszke vagyok ügyfeleimre, mert nekik már sikerült!

Merítsen erőt Ön is a tapasztalataikból!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot és kérjen időpontot még ma!

Konzultációk

Online tréningek

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró