WandaPszichológus

Mit tehetsz a párkapcsolatodért?

Az előző blogbejegyzésemben kitértem arra, hogy jól lehet haladni párkapcsolati kérdésekben is egyéni terápiában, hiszen, ha mi változunk, változtatunk, úgy a kapcsolattartásban állók is máshogyan reagálnak.

Az önérdekérvényesítést – azt tapasztaltam – szinte minden nőnek, édesanyának ajánlatos megtanulni, gyakorolni és persze az önbecsülést, önértékelést, önszeretettel foglalkozni párkapcsolati problémák esetén is az egyéni folyamatban.

A párterápia egy más műfaj; manapság nagyon közkedvelt, elfogadott és hatékony partner bevonható, motivált, úgy nagyon hatékony lehet a közös munka!

Egy biztonságos térben kommunikálva felvethetik a pár tagjait a saját, párkapcsolattal összefüggő problémáikat, új utakat fedezhetnek fel, elsajátíthatják olyan nézőpontokat, technikákat, amelyek konstruktívan kamatoztathatják saját párkapcsolatukat.

Online üléseken meghatározott struktúra mentén haladva beszélgetünk. Ennek célja az, különböző módszerek és eszközök segítségével a lehető legpontosabban megfogalmazzuk, mi a probléma és mi az elérendő cél.

Párterapeuta feladatom aktívan beleavatni a felek közti kommunikáció fejlesztésébe, így mindkét fél önismerete és önértékeléseként eredményes javulni fog. Az érzések tisztázására és kimondására is egyedülálló lehetőség nyílik, illetve együttműködésünk további hozadéka a belső emberi tartalékok feltárása. A segítő beszélgetések tehát a párkapcsolati problémák jobb megértésében, a tiszta és nyílt kommunikáció megvalósításában, az újraértékelésben, és a konfliktus körök megszakításában.

A párterapeuta tehát nem csupán a párkapcsolati válság megoldásában segít, hanem segít újjáépíteni, megerősíteni a kapcsolatot, valamint sikeresek mondhatók az esetleges válással végződő folyamatok is, ahol a legnagyobb nyereség a kapcsolatrendezése, a további együttműködés kialakítása a közös gyermek(ek) miatt.

Olvass többet erről, ide kattintva tekintsd meg páros konzultációs ajánlatomat ->>

páros konzultáció

PÁROS ONLINE KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG

– most őszi – 20 % kedvezménnyel

külföldön élő magyar, illetve interkulturális párok részére magyarul és angolul

Válság a párkapcsolatában?
Krízis a családban?
Ne várjon karácsonyig!
Tegye már ma az első lépést a párkapcsolati konfliktusainak rendeződése érdekében!
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró