WandaPszichológus

Külföldre költözne? Családdal is?

Az ember ezer szállal kötődik a szülőhelyéhez. Ám van, amikor úgy érzi, így nem tud méltón élni, és döntésre kényszerül, kénytelen elhagyni az anyaországát egy könnyebb, szebb, kiszámíthatóbb jövő reményében. 

Gazdasági indíttatásból? Kalandvágyból? Szebb jövő reményében? Vagy mindegyik eshetőség miatt, együttesen…

Rengeteg indíttatásból válthat valaki országot, költözhet külföldre.

Azt tapasztalom, hogy sokaknál lassan telik be a pohár és utólag meg tudják fogalmazni, melyik volt az a bizonyos utolsó csepp.

Vállalkozónők sokasága ellehetetlenedett a KATA hirtelen megszüntetése miatt, de ide sorolhatjuk a sokszorosára növő energiaárakat, a munkanélküliséget, a megalázóan alacsony fizetéseket is. Érthető, ha valaki úgy dönt, új életet kezd, valahol máshol. Viszont a költözésnek millió vetületét meg kell nézni, mielőtt végérvényesen döntenénk. Komoly dilemmákat okozhat, a „menni, vagy maradni”!

Ha önnek is most jött el az a pont, mikor úgy érzi, jobb lenne külföldre költözni, de millió kérdése van, és kétségei, valakivel szívesen megbeszélné a külföldre költözéssel kapcsolatos kérdéseit, dilemmáit, állok a rendelkezésére! Keressen meg bátran!

Eddig is sokan kényszerültek emigrálni a történelem folyamán és van az a réteg, aki felvállalja, hogy más, jobbnak ítélt jövőt szeretne biztosítani családjának, gyermekeinek. Van, ami egy idő után nehezen vagy nem tolerálható tovább és ekkor érdemes elindulni, felkutatni a lehetőséget, lépni. Nem szégyen ez! Viszont nem könnyű!

Akár most készül váltásra, szeretne külföldre költözni, akár egy ideje már a hazájától távol él, néha szüksége lehet segítségre, megerősítésre, támogatásra. Egy olyan emberre, aki meghallgatja.
A világ minden tájáról, 24 országából évek óta olvassák rendszeresen az írásaimat és veszik igénybe a tanácsadásom.

A Külföldi Anyák csoportom, több mint 2600 tagot számlál. 15 év pszichológiai tanácsadás és párterápiás szakmai tapasztalatával, több mint 10 év külföldön töltött “saját élményével” segíthetem.

Keressen bátran, ha elakadt, dilemmában van, fél, tanácstalan, nem tud dönteni, mi lenne a legjobb, ön és családja számára! Esetleg már külföldön él, és nincs kivel megbeszélni a gondjait, bajait, szívesen meghallgatom!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró