WandaPszichológus

Van kedve zárt csoportjainkat megismerni?

Számomra nagyon fontos, hogy minden hozzám forduló édesanyának egy olyan támogató közeget biztosítsak, ahol jól érzi magát, ahol önmagára talál, ahol kérdéseket tehet fel, ahol olyan édesanyákkal tud beszélgetni, akik hasonló cipőben vannak.

Nézze meg közösségeinket >>

Happy Anyuk

Boldogságkereső édesanyák csoportja, ahol mindent szabad és minden elfogadott, ahol az édesanya nő lehet újra.


Akár kismamaként, akár dolgozó anyaként éli mindennapjait, csoportunkban a helye! Fejlődés, boldogság, minden, ami happy!

Család & Párterápia

A hosszútávú kapcsolatok többek között a gondozást és a figyelmet igényelnek. 

Egy biztonságos térben kommunikálva Ön felvetheti a saját, párkapcsolattal összefüggő problémát, új utakat fedezhet fel, elsajátíthat olyan új nézőpontokat, amelyek saját házaspárkapcsolatában konstruktívan kamatoztathat.

Sikertervezés Vállalkozónőknek

Vállalkozóvá válási gondok, siker megélésének gondjai, lelki gátak a siker útjában, belső gátlások, nehézségek, a “vállalkozó csak rossz ember lehet” hiedelem, önbizalomhiány, vállalkozása nem tud növekedni, fejlődni. Segítek olyan vállalkozóvá válnia, melyre mindig is vágyott!

Külföldön élő Magyar Nők Online Pszichológusa

Abban segítek Önnek, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet élje, amiről mindig is álmodott.


Megérdemli és egyáltalán nem lehetetlen!

Ajándék E-BOOK minden tréninghez

Hogyan őrizhetjük meg nyugalmunkat és válhatunk jobb anyává?

8 lecke | 96 óra alatt

Gyermekeink aggodalma a mi feladatunk


8 lecke | 96 óra alatt

Sikertervezés nőknek - online tanfolyam


7 lecke | 168 óra alatt

Mit tehetünk, hogy ne adjunk át gyermekeinknek rossz mintákat?

8 lecke | 96 óra alatt

INGYEN letölthető E-BOOK AJÁNDÉKBA – iratkozzon fel most!

Általános tapasztalat, hogy felnőtt korban, amikor már gyermekeink is vannak, és nagyobb felelősség hárul ránk szülőként, akkor elfelejtünk kikapcsolódni, lazítani. Átkapcsolunk egy problémamegoldó üzemmódba, ugyanakkor az új helyzetből kifolyólag a napi stressz is fokozottabb, így aztán nehezen lazulunk el, amikor végre volna egy kis szabadidő.

Pedig nagyon is szükségünk volna időről-időre lazítani, egy kis énidőre, arra, hogy egyedül is képesek legyünk önmagunkat boldoggá tenni… hiszen amikor boldogok vagyunk, az egyértelműen hatással van az életünk szinte minden területére. Ezért is fontos öngondoskodni.

Ehhez hoztam pár tippet! Szeretettel nyújtom át ezt a kis tippcsokrot a boldog hétköznapokért.

Konzultációk

Online tréningek

Hogyan és miben segít Wanda, mint online pszichológus?

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött kimondhatom, hogy akiben megérett a változtatás igénye, az szakmai, pszichológusi segítséggel képes változtatni, változni, képes életét jó irányba terelni azért, hogy boldoggá válhasson, és azt az életet élje, melyet mindig is szeretne.

Azok a kérdések és problémák, amelyekkel klienseim megkeresnek, ugyanannyira változatosak, mint ők, maguk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tudjuk, mi az a gond, probléma, mely nyomasztja a lelkünket, megnehezíti mindennapjainkat, stresszt okoz hétköznapjainkban. Sokszor azonban magunk sem tudjuk, hogy mi lehet az a háttérben meghúzódó stresszforrás, probléma, amely miatt leblokkolunk, amely meggátolja sikerességünket akár a családi életünkről, akár a vállalkozásban betöltött életünkről beszélünk.

Az egyéni kliensekkel folytatott munkám során is a család- és párterápiás rendszerszemlélet tartom irányadónak. Az egyéni konzultációk során a problémát a kezdetektől közösen felgöngyölítjük, és az egész embert nézzük, a kapcsolódásait családtagjaihoz, nem csak az adott problémát. Természetesen a módszereket attól függően alakítjuk, hogy mit igényel Ön, mint páciens, és mi maga a megoldandó probléma.

Pszichológusként emellett abban tudom támogatni, hogy új szempontokból, nézőpontokból segítek megvizsgálni bizonyos helyzeteket, kapcsolódásokat, hiedelmeket, problémákat.

„Két éve jártam Önhöz rendszeresen, akkor párkapcsolati, önértékelési gondokkal, és abban a témakörben nagyon sokat sikerült fejlődnöm, amit ezúton ismét köszönök. Kézműves vállalkozásomat is sikerült végre beindítani itt, külföldön, ami nem volt egyszerű két gyermekünk mellett. Hálás vagyok a sok támogatásért.”
Kriszta 34 éves

Fontos, hogy tudja NINCS EGYEDÜL, nem kell egyedül megbirkóznia az Önt gyötrő gondolatokkal, problémákkal!

Napról napra egyre Nehezebb

dolga lesz...

Munkám során rengeteg problémával, gonddal találkoztam, így bátran állíthatom, hogy akármilyen életciklusában van, akármilyen családi állapotban van, bátran fordulhat hozzám. Mai rohanó világunk nagyon sok terhet ró ránk, legyünk bár édesanyák, vállalkozók, nők, férfiak, elvált édesapák, egyedülálló anyák, családos nők, gyerekes édesapák.
Szakember segítségét kérni ma már olyan természetes, mint, fogat mosni. Kérem ne várja meg, míg baj lesz, keressen fel!

Szép és egészséges, szeresse

magát jobban!

Reggelente mosolyog a tükör? Tudom, tudom…

Nem egyszerű édesanyaként minden nap teljesíteni úgy, hogy közben helyt kell állni nőként, anyaként, vállalkozóként, alkalmazottként. Szeretnénk jók lenni minden téren, de főleg anyaként szeretnénk gyerekünknek mindent megadni, sőt a legjobbat megadni – de hogyan? tehetnénk fel a kérdést.
De nem könnyű a dolga azon fiatal vállalkozóknak sem, akiknek nincsenek családi mintáik, akik nem hisznek magukban, nem bíznak magukban, de mégis sikeres vállalkozók akarnak lenni, és tudják, hogy ehhez saját maguknak kell fejlődniük, saját magukba kell befektetniük.

Pedig képes rá, mondja ki Ön is! Segítek, hogy hogyan…

Büszke vagyok ügyfeleimre, mert nekik már sikerült!

Merítsen erőt Ön is a tapasztalataikból!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot és kérjen időpontot még ma!

“Köszönöm a beszélgetéseinket, a felismeréseket – a felismeréseket és a visszaigazolásokat egyaránt. Jó néhány olyan dologra döbbentett rá, ami tulajdonképpen itt volt az orrom előtt, de Ön nélkül lehet, hogy sosem láttam volna rá ennyire tisztán. Amióta Önnel dolgozom, úgy érzem, óriási lépéseket tettem meg az önismeretben. Köszönöm!”
Judit 49 éves vállalkozó
„Wanda abban segített nekem rengeteget: – először megerősített abban, hogy álljak ki magamért! Ne higgyem el azokat a dolgokat amik engem vissza húznak a mélybe. – megfűszerezett némi önbizalommal. ( ezen még dolgozunk. ) – célokat tűztünk ki. Így már volt célom az “éljük túl a napot- on” kívűl. – majd rávezetett arra, hogy igen is képes vagyok rá! – ha Ő nem lenne már biztos feladtam volna… Módszerét imádom: nem csak bólogat hanem beszél is! Így nem érzem magam zavarban, hogy pszichológushoz járok és csak beszélek a “nyűgömről” aztán várom a csodát. Szívből ajánlom! ❤ “

Mintha letettem volna bizonyos terhet…

Amiről minden hosszabban hozzám járó kliensem beszámol menet közben: egyfajta megkönnyebbülés érzése, “mintha letettem volna bizonyos terhet”, és a megváltozott gondolkodás, helyzetekre történő reagálás. Sokszor kapom azt a megerősítést is, hogy végre valaki privát személyként és szakértőként is képben van a külföldi lét speciális kihívásaival és hogy mennyire hasznos a párterápiás és családterápiás tudásom, tapasztalatom.

Egy folyamatról beszélünk, melyet mindenki máshogy él meg természetesen, de a cél mindig ugyanaz, hogy

JOBB ÉS KÖNNYEBB LEGYEN!

Szeretettel várok mindenkit, aki könnyebb, boldogabb életre vágyik!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró