WandaPszichológus

Mikor a legjobb megoldás az egyéni konzultáció?

Az egyéni konzultáció egy tökéletes lehetőség arra, hogy az Önt bántó problémával ne legyen egyedül, hogy lehetőséget adjon magának a gyógyulásra.
Hogy lehetőséget adjon magának a jobb életre, arra az életre, melyet megérdemel!

Egyéni konzultációm az internet segítségével online valósul meg: állandó online rendelőszobámban videóhívással tudunk kapcsolódni. Skypeon, Viberen vagy akár Facebook messengeren tudunk videóhívással kapcsolódni. Csak telefonos (kép nélküli) csatorna is használható igény esetén.

Online időpontfoglalóm segítségével kényelmesen – akár előre is lefoglalhat több alkalmat, biztosíthatja a helyét.

Egy beszélgetés 50 perc szokott lenni, hiszen ennyi idő szükséges ahhoz, hogy ön feloldódjon, és beszélgetni tudjon az önt érő negatív gondokról, problémákról. Az ülések során a mindig ön van a középpontban, arra fókuszálunk, hogy mi az az Ön életét megnehezítő gond, probléma, melyet megoldani kíván. Az első alkalom mindig az ismerkedésről szól. Fontosnak tartom, hogy ne csak Ön meséljen magáról, hanem én is bemutatkozzam, hiszen így teremthető meg a kapocs közöttünk, és így alakulhat ki a sikeres munkát biztosító bizalom is.

Fontosnak tartom, hogy az első alkalomra Ön tegyen javaslatot. Ön válasszon ki egy olyan időpontot, amikor senki nem zavarja, amikor 50 percben rám és az Ön problémáira tud maximálisan figyelni.

A probléma komplexitásától függően változik a közös munka intervalluma.

Bizonyos típusú és súlyosságú problémák kezelésére az online pszichológiai konzultáció nem alkalmas. Ilyen esetekben segítek a legmegfelelőbb szakember megtalálásában.

Ne halogassa a megoldást!

Hiszen ha halogatja, akkor minden marad a régiben… nem múlik el a gyomorgörcs, nem lesznek rövidebbek az álmatlan éjszakák. Megmaradnak a rossz érzések, az elfojtott indulatok, a helyben topogás érzése és az egyre fájóbb konfliktusok.

Mi történik, ha kér egy konzultációt tőlem?

A megbeszélt első alkalommal megismerkedünk, azaz beszélgetünk – kölcsönösen bemutatkozunk egymásnak. Ön is mesél önmagáról, de csak olyan dolgokat, melyeket szeretne így elsőre megosztani. Ha úgy érzi, azonnal el is mondhatja nekem azt a helyzetet, azt a gondot vagy esetleg szituációt, mely miatt megkeresett, ami esetleg úgy érzi, hogy nehézséget okoz vagy rányomja a bélyegét az életére.

Ha időnk engedi, akkor felvázolom önnek, hogy az adott helyzetében, az adott megoldandó problémára milyen pszichológiai eszköztárat tudunk mozgósítani, amelyek egyértelműen segíteni fogják a hatékony közös munkát az ön boldogsága érdekében. Fontos, hogy a javuláshoz, a megoldáshoz, a fejlődéshez az ön munkája is szükséges, tehát folyamatosan vissza-visszatekintünk ahogyan haladunk előre, és nézzük közösen, hogy mivel történt előre haladás, hol van esetleg megrekedés, stagnálás.

Természetesen minden úgy történik, úgy haladunk, ahogyan Önnek a legjobb.

Kinek ajánlom az egyéni konzultációt?

 • önismereti, önfejlesztési igénye merül fel, hogy például jobb vállalkozó vagy jobb szülő lehessen,
 • önértékelési- és önbizalomproblémákkal küzd,
 • önérvényesítési nehézségekkel találja magát szembe, mely a vállalkozói létet vagy a szülőségét megnehezíti,
 • jól-lét, jól-létre nevelést szeretné saját családja életében is alkalmazni, de nem duja, hogyan kezdjen hozzá,
 • női(e)sséggel, szerepproblémákkal küzd,
 • az anyaságra felkészülés, a várandósság gondokat okoz,
 • anyaként a válaszkész nevelés megnehezíti a mindennapjait,
 • a gyerekneveléssel kapcsolatban egyre több a kérdőjel,
 • vállalkozói léttel nem tud megbírkózni, vagy a vállalkozói növekedést nem tudja megélni, párkeresésben kudarcot vallott, nem tud megállapodni,
 • a szeretői kapcsolatból nem tud kilépni.
 • olyan párkapcsolati problémákkal szembesül, melyek eddig nem voltak,
 • az intimitás terén vannak problémák a párkapcsolatában,
 • szeretne gyermeket, de valamiért nem válik valóra ez az álma,
 • az Önt ért hűtlenséggel nem bír megbirkózni,
 • krízishelyzetbe került, mely azonnali megoldást igényel,
 • a külföldi élet nehézséget okoz.

 

Ne várjon tovább, várom jelentkezését, segítek, hogy élete végre minél boldogabb lehessen!

Külföldön élő Magyar Nők Online Pszichológusa

Abban segítek Önnek, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet élje, amiről mindig is álmodott.


Megérdemli és egyáltalán nem lehetetlen!

Hogyan és miben segít Wanda, mint online pszichológus?

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött kimondhatom, hogy akiben megérett a változtatás igénye, az szakmai, pszichológusi segítséggel képes változtatni, változni, képes életét jó irányba terelni azért, hogy boldoggá válhasson, és azt az életet élje, melyet mindig is szeretne.

Azok a kérdések és problémák, amelyekkel klienseim megkeresnek, ugyanannyira változatosak, mint ők, maguk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tudjuk, mi az a gond, probléma, mely nyomasztja a lelkünket, megnehezíti mindennapjainkat, stresszt okoz hétköznapjainkban. Sokszor azonban magunk sem tudjuk, hogy mi lehet az a háttérben meghúzódó stresszforrás, probléma, amely miatt leblokkolunk, amely meggátolja sikerességünket akár a családi életünkről, akár a vállalkozásban betöltött életünkről beszélünk.

Az egyéni kliensekkel folytatott munkám során is a család- és párterápiás rendszerszemlélet tartom irányadónak. Az egyéni konzultációk során a problémát a kezdetektől közösen felgöngyölítjük, és az egész embert nézzük, a kapcsolódásait családtagjaihoz, nem csak az adott problémát. Természetesen a módszereket attól függően alakítjuk, hogy mit igényel Ön, mint páciens, és mi maga a megoldandó probléma.

Pszichológusként emellett abban tudom támogatni, hogy új szempontokból, nézőpontokból segítek megvizsgálni bizonyos helyzeteket, kapcsolódásokat, hiedelmeket, problémákat.

„Úristen Wanda! Hogy mi mindenben segített? Egy mondatban összefoglalva együtt hegyeket mozgatunk meg 🙂 Részletezve pedig: – GYES után fel kellett mondanom egy olyan munkahelyen ahova visszavártak is nagyon szerettem. Mindenképpen szuper hely volt, csak elköltözött sokkal messzebb ahol volt és nem tudtam ovis gyermek mellett vállalni a napi 5 óra utazást. Lelkileg megterhelt, hogy kikerülök a munkaerőpiacra kisgyermekkel. Az eredmény: anyagilag nagyon kedvező közös megegyezés (10 hónapig még kaptam fizetést), isteni munkahely megtalálása – angol középfokú nyelvvizsga letétele (10 évig tanultam angolul és hatalmas gát volt bennem) – újabb munkahelyváltás 3 év után, sokkal kvalifikáltabb poziba (itt is anyagilag kedvező volt a közös megegyezés) – jelenleg válás folyamata – a fenti mérföldköveken kívül rájöttem mennyire hasznos az a mondat: és akkor mi van? (Ez a mindenre ráfeszülésemre vonatkozik). Megtanultam, hogy hiba százalékkal számolni kell és rohadtul nem vagyunk tökéletesek 🙂 Kimondhatatlanul sokat köszönhetek Wandának.”

Fontos, hogy tudja NINCS EGYEDÜL, nem kell egyedül megbirkóznia az Önt gyötrő gondolatokkal, problémákkal!

Büszke vagyok ügyfeleimre, mert nekik már sikerült!

Merítsen erőt Ön is a tapasztalataikból!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot és kérjen időpontot még ma!

“Nem hiszek a véletlenekben, épp ezért – úgy gondolom – a mi találkozásunk (a virtuális térben) is egy mérföldkő volt az életemben. Valószínűleg kilábaltam volna a párkapcsolat lezárásából, amivel anno küzdöttünk…de nem mindegy, hogyan, mennyi idő alatt és legfőképpen, hogy mi marad utána a szívemben-lelkemben. Azóta is szeretettel gondolok Önre, ahogy végigvezetett azon a göröngyös úton… Stabil lettem lelkileg, szívügyileg…magabiztossá váltam és a legnagyobb szó, (szó szerint is és átvitt értelemben is) a “NEM”. Most már tudok “nemet” mondani, nem érzem magam (ki)használva, rengeteg energiám szabadult fel ezáltal. A beszélgetéseink segítettek átértékelni a dolgaim, és elindultam egy olyan izgalmas felfedezőúton, amit úgy hívnak: önértékelés és önismeret. Köszönöm kedves Wanda…mindent! Szeretettel: Titanilla”
Titanilla, 48 éves, művész, ékszerész
„Wandához több pszichológust követően kerültem egy barátnőm által, aki szintén ugyanabban az anglilai városban él, mint én. Nagyon megörültem, hogy magyar online pszichológusom lesz, mert az előző angol pszichológus is jó volt, de Wanda pontosan értette amiről beszélek és sajnos volt mit feldolgoznom a gyerekkorom kapcsán is. Még úton vagyok, de sikerült megértenem, hogy miért találtam mindig magam bántalmazó kapcsolatokban. Wanda velem volt, amikor végre kiléptem most az utolsóból. Nagyon hálás vagyok, mert egyedül nagyon nehezen ment volna. Úgy érzem, minden egyes beszélgetés után ráébredtem valamire. Csak ajánlani tudom bárkinek, aki esetleg elvesztette volna önmagát menet közben.”
Klaudia 32 éves

Mintha letettem volna bizonyos terhet…

Amiről minden hosszabban hozzám járó kliensem beszámol menet közben: egyfajta megkönnyebbülés érzése, “mintha letettem volna bizonyos terhet”, és a megváltozott gondolkodás, helyzetekre történő reagálás. Sokszor kapom azt a megerősítést is, hogy végre valaki privát személyként és szakértőként is képben van a külföldi lét speciális kihívásaival és hogy mennyire hasznos a párterápiás és családterápiás tudásom, tapasztalatom.

Egy folyamatról beszélünk, melyet mindenki máshogy él meg természetesen, de a cél mindig ugyanaz, hogy

JOBB ÉS KÖNNYEBB LEGYEN!

Konzultációk

Online tréningek

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró