WandaPszichológus

“A csodák akkor kezdenek felbukkanni az életedben, mikor legalább annyi energiát szentelsz az álmaidnak, mint amennyit a félelmeidnek szoktál.”

Richard Wilkins

Külföldön élő Magyar Nők Online Pszichológusa

Abban segítek Önnek, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet élje, amiről mindig is álmodott.


Megérdemli és egyáltalán nem lehetetlen!

Pszichológusként, pár- és családterapeutaként

elköteleztem magam arra, hogy szakszerűen segítsek klienseimnek meggyógyítani belső sebeiket, szorosabbra fűzni családi kötelékeiket és javítani az életükön olyan módon, ahogyan ezidáig nem tehették. Ezek a folyamatok egy-egy felfedezés útjai, amelyet minden egyes kliensemnél élvezek és hálás vagyok azért, hogy ez lehet a hivatásom.

Pszichológusi diplomámat 2004-ben szereztem az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán a pszichológusi tanári képesítéssel egyetemben. Kulturális antropológusként és tanárként pedig 2005-ban végeztem az ELTE Társadalomtudományi Karán.

Mindig is vágytam rá, hogy e két hivatásomat összekapcsolva gyakorolhassam: ez meg is valósul a külföldi magyarokkal végzett online pszichológusi munkám során.

rendszerszemléletű pár- és családterápiát a Magyar Családterápiás Egyesület képzésein tanultam; regisztrált családterapeuta 2017-ben lettem.

Az online pszichológiai konzultáció keretein belül elsősorban felnőttekkel foglalkozom – határok nélkül magyarul és angolul. Ezt megelőzően mintegy tíz éven keresztül Budapesten, a belvárosi magánrendelőnkben dolgoztam egyéni kliensekkel, illetve párterápiák vezetésében szereztem jártasságot.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy gyakorló anyuka vagyok, van egy 11 éves fiam és egy 5 éves kislányom és boldog házasságban élek.

Nem volt mindig ez így; jómagam is megtapasztaltam mindenféle nehézséget, kihívást az életemben és bevallom, hogy örülök is és egyben hálás is vagyok mindezekért. Úgy érzem, hogy pont ezért hatékonyabban tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Amennyiben többet szeretne megtudni rólam, a munkamenetemről, kövesse Facebook-oldalamat.

Büszke vagyok ügyfeleimre, mert nekik már sikerült!

Merítsen erőt Ön is a tapasztalataikból!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot és kérjen időpontot még ma!

„Tavaly pont jókor olvastam a Külfödön élő Happy Anyuk csoportban Wanda felajánlását és sikeresen be is kerültem az 5 hely egyikébe. Nagyon örültem, mert nagyon magam alatt voltam akkor. Mondhatom, hogy úgy éreztem összecsapnak a hullámok a fejem felett. Egyre közeledett a karácsony, úgy éreztem, hogy egyre jobban nő bennem a feszültség, a tehetetlenség és kétségbeesés lett úrrá rajtam. Nagy terveim voltak a vállalkozásomban, amik mint egy kártyavár kezdtek sorban összeomlani, mert egyik problémára jött a másik és egyre úgy éreztem, hogy tehetetlen vagyok . Pedig igazából én voltam az okozója; az én döntéseim vagy meg nem mert/tett lépéseim juttattak abba a kilátástalan helyzetbe, amibe kerültem akkor. Éreztem, hogy segítség kell, de anyagilag már a csőd szélere zavartam magam és a vállalkozásom. Pedig év elején még új gépet vettem, akkor még rendben volt majdnem minden, aztán ez szépen lassan összegyűlt és összedőlni láttam amit addig 6 év alatt felépítettem. Elfogott a kétségbeesés és megbénított. Ekkor jött Wanda és a lehetőség és félve, de megnyíltam előtte. Rávilágított a problémára, ami (számomra meglepő volt) bennem volt . Én akadályoztam saját magam. Beszélgetésünk során rájöttem, hogy rossz berögződéseket hoztam magammal a szüleimtől, a nagyszüleimtől és dolgoztunk ezen. Megértettem miért, hogyan jutottam oda, ahol épp vagyok és mit kell tennem. Elkezdtem azonnal cselekedni is, átléptem azt a gátat, ami akadályozott engem. A problémáim szinte varázsütésre kezdtek megoldódni. Igaz nem lett akkora kampány, mint azt előtte terveztem (de nem dolgoztam rendesen ki) karácsonyra, de lett valamilyen és a webshop-om is meglett ami működött. Karácsony után leültem számolni és nem hogy kihúztam magam a mínuszból, de pluszban voltam anyagilag. Hatalmas boldogság volt. Miközben hatalmas csatákat vívtam magamban és dolgoztam fel az érzéseim. Csodálatos változás volt. A januárt és az új évet teljesen másképp kezdtem, mint eddig. Mert megértettem saját magam és éreztem, hogy ez a változás éve lesz. Most fogok tudni kiteljesedni és most vesz végre olyan irányt az életem, a vállalkozásom, amiben jól érzem magam. Igazából nem is tudom leírni szavakkal. Hatalmas felismerés volt ez nekem, és hatalmas változást is hozott bennem. Megváltozott a hozzáállásom a munkámhoz, a családomhoz és legfőképp önmagamhoz. Már nem ostorozom magam és nem hajtom magam kínos szituációkba. Megtanultam „nemet“ mondani. Boldogabb vagyok. Köszönöm szépen Wanda türelmét és köszönöm, hogy lehetőséget kaptam és megláttam a „tükörrel“ azt, amit én nem láttam vagy nem akartam látni.”
Gabriella, két gyermekes varrónő Svájcból
„Wanda abban segített nekem rengeteget: – először megerősített abban, hogy álljak ki magamért! Ne higgyem el azokat a dolgokat amik engem vissza húznak a mélybe. – megfűszerezett némi önbizalommal. ( ezen még dolgozunk. ) – célokat tűztünk ki. Így már volt célom az “éljük túl a napot- on” kívűl. – majd rávezetett arra, hogy igen is képes vagyok rá! – ha Ő nem lenne már biztos feladtam volna… Módszerét imádom: nem csak bólogat hanem beszél is! Így nem érzem magam zavarban, hogy pszichológushoz járok és csak beszélek a “nyűgömről” aztán várom a csodát. Szívből ajánlom! ❤ “

Mintha letettem volna bizonyos terhet…

Amiről minden hosszabban hozzám járó kliensem beszámol menet közben: egyfajta megkönnyebbülés érzése, “mintha letettem volna bizonyos terhet”, és a megváltozott gondolkodás, helyzetekre történő reagálás. Sokszor kapom azt a megerősítést is, hogy végre valaki privát személyként és szakértőként is képben van a külföldi lét speciális kihívásaival és hogy mennyire hasznos a párterápiás és családterápiás tudásom, tapasztalatom.

Egy folyamatról beszélünk, melyet mindenki máshogy él meg természetesen, de a cél mindig ugyanaz, hogy

JOBB ÉS KÖNNYEBB LEGYEN!

Szeretettel várok mindenkit, aki könnyebb, boldogabb életre vágyik!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró