WandaPszichológus

Gyermeknevelés külföldön Fókuszban a tinédzserek

Ingyenes webinárium

Kamaszkori krízisek   Külföldi beilleszkedés    Többnyelvűség  •  Nyelvtanulás   pszichés gátak  •  Iskolai teljesítmény   Családi kapcsolatok    Testvérféltékenység    Honvágy    Otthoni barátok elvesztése    Elég jó szülő    Túl jó szülő

 

Hová lett a cuki gyerekem? Sok szülő sóhajt fel így, amikor benyit a kamasz gyermeke szobájába… Ugye?

Pedig a kamaszoknak az a dolguk, hogy elviselhetetlenek legyenek, nekünk, szülőknek pedig az, hogy ezt az időszakot ép ésszel túléljük. Tapasztalom, hogy külföldön élve sokszor a szülők joggal érzik magukat eszköztelennek, hiszen más jellegű, speciális problémákkal is szükséges megküzdeniük ebben az időszakban.

Ezen a nehéz helyzeten szeretnék javítani azáltal, hogy ezt az ingyenesen elérhető videót elkészítettem, hiszen reményeim szerint sok kapaszkodót, szakmai szempontot adhatok ezzel a szülőknek a tekintetben, hogy gyermekük felnőtté válása ne okozzon komolyabb problémákat. 

A webinárium külföldön élő magyar szülőknek készült, és abban nyújt segítséget, hogy miként lehet támogatni a kamaszokat, mikre fontos figyelni velük kapcsolatban külföldön!

Végzettségeim: Okleveles Pszichológus, Középiskolai pszichológia szakos tanár, Kulturális antropológus, Családterapeuta 

A webinárium eléréséhez iratkozzon fel a Fókuszban a tinédzserek hírlevelére és küldöm a hozzáférési linket. 

Szeretne élni a gyermeknapi kedvezményes online szülőkonzultációs lehetőségekkel?

Megoldásközpontú, vezetett segítő beszélgetések, online konzultációk formájában nyújtok családterapeutaként segítséget egészen felnőttkorig a szülőknek.

A kedvezményes ár szeptember 30-ig érvényes!

Serdülőkorú gyermekének keres pszichológust?

Otthonról igénybevehető segítségnyújtás serdülő korú külföldön élő magyar fiatalok részére.

 

 
 
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró