WandaPszichológus

Egy kis extra neked is jár!

Elindult az új év!

Az éve eleje tökéletesen alkalmas arra, hogy visszatekints az előző évre, megnézd, mi okozott különösen nagy örömet neked, mi bánatot, milyen célokat értél el, mit tudtál teljesíteni.

Azaz jó, ha ilyenkor rendszerezel, értékeled az elmúlt esztendőt. És alkalmas arra is, hogy tűzz ki magad elé új célokat!

Tervezz, gyűjts ötleteket, inspirálódj, töltekezz! De ne csak munkában, és a teljesen hétköznapi tennivalókban gondolkodj, hanem fókuszálj most egy kicsit önmagadra is!

Az ember hajlamos magát háttérbe szorítani. Ha feleség, édesanya, akkor ez még jellemzőbb, még hatványozottabban igaz. Mindent előtérbe tol, a gyerekeket, a gyerekek intéznivalóit, különóráit, a párja fejben tartandó fontos dolgait, a háztartást, a család körüli tennivalókat, intéznivalókat, a közös programokat, az eseményeket, ünnepnapokat, még a munkát is. Csak a saját céljait sorolja valahova a sor legvégére… A napi rutin és rohanás közepette elfeledkezik a legfontosabbról, saját magáról! Ez nincs így rendjén!

Ha szeretnél egy kicsit önmagaddal is foglalkozni, szeretnél előbb jutni, megfelelő megoldásra lelni problémáidra, és megszabadulni tőlük végérvényesen
Itt a remek alkalom!

Külföldön élő magyar honfitársaimnak, magyar anyukáknak online, rugalmas időbeosztásban szoktam segíteni beilleszkedési, párkapcsolati, családi gondjaik esetén, és saját vállalkozásukkal kapcsolatos elakadásokban!

Aktuális Ajándék kuponomat beváltva webshopomban, most 9000 Ft kedvezményt vehetsz igénybe, a honlapomon feltüntetett bármely pszichológiai konzultációs csomagom teljes árából!

Ismerősek az alábbi problémák?

• Nincs saját szabadidőm, énidőm

• Unalmasan telnek a napjaim és kevés az örömforrásom

• Nincs olyan, hogy párkapcsolati időnk, mert kicsik a gyerekek és nincs kire bízni őket

• Unalmas a párkapcsolatom, ellaposodott a szex is..

• Nem ért meg a párom, nem támogat – pedig az sokat segítene

• Igazságtalan, hogy én vagyok a hátország és közben “elfogyok”

• Sokat veszekszünk és úgy érzem, hogy ő visszaél a kiszolgáltatott helyzetemmel

• Gyermeknevelési kérdésekben nem értünk egyet, ez végeláthatatlan vitaforrás

• Nem vagyok boldog, nem látom az utamat itt. Milyen munkát tudnék vállalni? Szeretnék saját karriert, önmegvalósítani.

Hogyan? Egyáltalán mit?

• Elvesztettem önmagamat. Totálisan szét vagyok esve… Szeretnék végre élni, lélegezni..

• Honvágyam van. Nincsenek itt barátaim. Magányos vagyok. Nem találom a helyem.

• Hiába élek jó messze – az otthoni problémák megtalálnak külföldön élve is. Nem rendeztem a kapcsolatom anyuval, apuval – ezzel mindig szembesülök a találkozásainkkor.

Ha bármelyik igaz rád, akkor mindenképp érdemes felkeresned szakembert, aki segít az elakadásokon, a válaszok megtalálásában.

Mi lenne, ha megoldódna minden problémád, és megtalálnád végre önmagad, a saját boldogságod?

Keress bizalommal, hogy segíthessek!

Merd saját céljaid is előtérbe helyezni!

A saját terveid, magad elé kitűzött céljaid, teendőid, az örömet okozó tevékenységek ne az utolsó helyen kullogjanak a sorban! Az önszeretet egyik legjobb módja az, ha megbecsülöd saját magad és mersz tenni ezért! És ha szereted, törődsz önmagaddal, nem helyezed magad az utolsó helyre az jó dolog. Hidd el, a családod is meg fogja hálálni! Hiszen így kap egy kiegyensúlyozott embert, nem csak egy anyát, feleséget, munkatársat. Ne feledd, szükségünk van anyaként, feleségként is saját időre, énidőre, célokra, tervekre, szabadságra!

Tűzd ki olyan reális célokat magad elé, melyeket be is tudsz tartani. Haladj előre, fejlődj, újíts, inspirálódj, próbálj ki merőben eltérő, szokatlan, tőled akár idegen dolgokat is.

Törődj magaddal lelkileg és testileg is! Ezzel látványosan ki fognak rajzolódni a céljaidat, a terveidet, amiket majd meg szeretnél valósítani.

A boldogság, az öröm, a magaddal való törődés nem ördögtől való dolog! Élj vele bátran!

Ha szeretnél többet megtudni online szolgáltatásaimról, nézd meg itt csomagajánlataimat: https://onlinepszichologus4u.com/kulfoldi-anyak

Szeretettel,

WANDA

Bátran kövesd a weboldalam, instagramomat és facebook oldalamat további tartalmakért, melyek folyamatosan frissülnek!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró